Omsorgshuset Red TreeCare Center accelerar och startar med hjälp av Christian Gustafsson ny enhetschef sedan maj 2015, Sveriges hetaste startups i Höör. Om du är intresseras av att jobba i ett växande vårdföretag så är det här du skall leta!

Om företaget:
Red TreeCare Center söker efter människor med stora visioner, som triggas av att arbete i en dynamisk och snabbfotad miljö. Jobbmöjligheter varierar utifrån vem du är? Vi sätter inte Zlatan i mål och Ravelli som anfallare. Våra landslagsspelare har olika positioner beroende på det dem är duktiga på. Vi jobbar inte på en division som likställs med korpfotboll utan vi är ute efter riktiga landslagspersoner. Samtidigt är vi prestigelösa och hjälper varandra överlag.

Är du entreprenör som har gjort resan tidigare och vill göra den igen? Eller kanske en stjärna på socialt arbete och ser möjligheten att jobba inom evidens baserade metoder? Varför inte en riktig filantrop som egentligen inte bryr sig om lönen utan det är annat som drar…

Känner du igen dig? Då hör du hemma på Red TreeCare Center.

Med ny inriktning, profilering står vi redo för förändring och det är här det händer. Vi tror på lärande, engagemang, våga och attityd. Vi tror på människans förmåga till förändring med rätt stöd.
Vi arbetar med Case Management – Att samordna och planera dem insatser klienten behöver. Vi bedömer behovet, följer upp och utvärderar samt direkt behandling.

Supported Employment – Individanpassat stöd till arbete. Stöd och vägledning, att genom intresse och motivation hitta ett varaktigt arbete i den öppna arbetsmarknaden.

Höör – I mitten av skåne.
Här finns oslagbar natur, frisk luft och goda pendlingsmöjligheter. E22 samt riksväg 23 och 13 passerar genom kommunen med många fartkameror, så du får vara lätt på högerfoten. Tågtrafiken som går genom tätorten tar dig snabbt till storstäderna eller över sundet.

Avståndstabell:
Malmö-Höör 5.5 mil
Helsingborg-Höör 7.2 mil
Lund-Höör 3.9 mil
Stockholm-Höör 54 mil
Göteborg-Höör 25 mil

Sjuksköterska

2019-06-17
Kom och arbeta som sjuksköterska hos oss på Omsorgshuset RedTree Care Center i Höör!

Meriterande är legitimerad läkare med specialistkompetens inom psykiatri.
Konsulttjänster avser omgående, 2-4 timmar per vecka beroende på verksamhetens beläggning.

För mer info kontakta Stella Nyhlén eller VD Kerstin Lundin.